subota, 26. ožujka 2011.

Slide pokreće Disco: Google grupe SMS app dolazi na iPhone, Android ne

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/26/slide-launches-disco-googles-group-texting-app-comes-to-iphone/:
Slide pokreće Disco, iPhone grupa SMS aplikacija koja je vrsta iz Googlea
Kada je Google stečena Slide put natrag u kolovozu 2010, kada je bilo toplo i sunčano i telefoni imali samo jednu-core procesora, plan je bio da "izgraditi više socijalni web." Sada znamo malo više o tom planu ... vrste. Novi app od Slide upravo je pogodio App Store i prateći mjesto samo je pogodila internets. To se zove Disco, grupa SMS uslugu koja je app i web sučelje. Kada ste se prijavili ste se dodjeljuje novi telefonski broj (naš je bio 302 - hello Deleware), a vi ste pozvani da pošalju tekstove na broj ljudi, bilo ljudi, bez obzira da li su oni sami Disco korisnicima. Ti ljudi onda mogu odgovoriti i stvari dobiti odskočiti okolo sve ludo sviđa, pa provjerite da li one koje su se odlučili za dodati neograničeno texting. Zanimljivo u ovom trenutku app je dostupna samo za iPhone, a to je svakako platformu koja vodi ispred i centra na glavnoj Disco stranice. S obzirom na Google roditeljstva ovdje moramo pretpostaviti da je Android okus koji dolaze ovdje, ali luđi stvari su se dogodile u klubu.

[Disco Stu nije mogao biti postignut za komentar, ali je u prošlosti pokazala afinitet za grupe SMS.]

Slide pokreće Disco: Google grupe SMS app dolazi na iPhone, Android ne prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 ožujak 2011 00:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | izvor iTunes , Disco | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar