subota, 26. ožujka 2011.

Kodak i Apple pobijediti rano pobjede na International Trade komisija, velike svote novca držati u ravnoteži

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/26/kodak-and-apple-win-early-victories-at-international-trade-commi/:
Izgleda poput SAD-a International Trade komisija je imala naporan tjedan u tech, kao što Bloomberg izvješća organizacija je vladao na dvije dugogodišnjeg patenta rata uključuju Apple, Nokia, RIM i Kodak. Iako niti je iz šume prilično još dvije tvrtke imaju razloga biti zadovoljni: Apple i Kodak. ITC Sudac E. James Gildea zaključio da je pet Nokia patenti ne primjenjuju se na Apple proizvode, što zabranu uvoza iDevice vjerojatno u Sjedinjenim Američkim Državama, a Komisija je također dogovoreno da preispita Kodak predmetu protiv Apple i RIM-a (u vezi kamere image preview ) s punih šest prisutnih članova. Budući da nitko ne voli da svoje proizvode zaplijenili na carini, čak i kao preliminarne presude mogu dovesti do velikih novčanih iznosa se ​​isplaćuje, i Kodak misli da je pronašao nešto vrlo veliko ovdje - Bloomberg izvještava da Kodak primila ukupno 964 milijuna dolara u licenciranju naknade iz Samsung i LG i tvrtka misli da može sisati 1 milijarda dolara iz svoje najnovije par optuženika. Mi ćemo pustiti te znati kako to ide dolje.

Kodak i Apple pobijediti rano pobjede na International Trade komisija, velike svote novca držati u ravnoteži prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 ožujak 2011 16:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Bloomberg (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar