subota, 26. ožujka 2011.

Film rekreacija sovjetskih kozmonauta Gagarin povijesnog spaceflight biti prikazano off sljedećeg mjeseca

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/26/film-recreation-of-soviet-cosmonaut-gagarins-historic-spaceflig/:
Ako znate išta o povijesti spaceflight , vjerojatno ste već upoznati s povijesnom putovanju SSSR kozmonaut Jurij Gagarin, koji je letio oko Zemlje u 1961, što ga je prva osoba koja je ikada putovati izvan našeg planeta atmosferu. Iako audio snimke Gagarin's opažanja postoji, ne postoje video snimke, osim za one nedavno pucao na ISS nakon slične radnje svog putovanja, u režiji talijanski astronaut Paolo Nespoli, koji trenutno živi na svemirskoj stanici. Ovaj video je sada podudaraju se s Gagarin audio, i napravio film u spomen na 50. godišnjicu njegove leta, koji je na 12. travnja. Film će biti dostupan na taj datum za besplatno preuzimanje na YouTube .

Film rekreacija sovjetskih kozmonauta Gagarin povijesnog spaceflight biti prikazano off sljedećeg mjeseca prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 ožujak 2011 07:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BBC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar