subota, 26. ožujka 2011.

Naplatiti bilo gdje ažurirati pretvara Nexus S u full-na mobilni platni terminal

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/25/charge-anywhere-update-turns-nexus-s-into-full-on-mobile-payment/:
Obrada plaćanja putem mobilnih vanjski dongle? To je tako početkom 2011. Naplatiti bilo gdje ima manje uznemiruje ideja, a ako ste sretni vlasnik Google Nexus S , uskoro bi mogao biti prihvaćanje hladno, tvrdo virtualnog novca putem NFC . Za one koji već upoznati s prostorom, znat ćete da je ovo vrlo tvrtka već ima prijava iz za iPhone, BlackBerry i Android uređaja, no sve one očito zahtijevaju kreditne kartice swiping mehanizam bio spojen. Prema CNET, najnovija verzija će sadržavati podršku za NFC modul ugrađen unutar Nexus S, što omogućuje da se pune na mobilni platni terminal bez dodatni hardver potreban. Oba MasterCard PayPass i Visa Blink isplate mogao biti ingested, ali ne idu u potrazi za ažuriranje u android tržište, tvrtka je učinio s novim graditi, ali to neće biti pustiti u javnost dok je vodio posljednjih većih kupaca na prvom mjestu. Mi dont 'dobiti dojam da NFC-kompatibilna verzija će se izvoditi bilo više od 9,99 dolara mjesečno, ali to je očito čekati-i-vidjeti afera za sada.

Naplatiti bilo gdje ažurirati pretvara Nexus S u full-na mobilni platni terminal prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 ožujak 2011 21:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Naplatiti bilo gdje | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar