subota, 26. ožujka 2011.

Harry Winston's Opus Jedanaest gledati: mehaničko remek / banke prekidač (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/26/harry-winstons-opus-eleven-watch-mechanical-masterpiece-bank/:
Prošlo je neko vrijeme otkad smo dali Harry Winston's Opus gledati bilo igrati, ali neki Timepieces su samo previše raskošan proći gore . U ovom slučaju radi: Opus Jedanaest, dizajniran od strane vremenske okus-maker Denis Giguet na MCT. Estetski gledano, to je vjerojatno previše dodir steampunk za neke, ali način na koji govori vrijeme je ravno gore fascinantan. Giguet ističe pokret Zatraži 566 dijelova, dobar dio koje su izložene u glavnom lice - središnji dio prikazuje sat, dok je gornji desni disk pokazuje off minuta. Sada, to bi moglo izgledati kao relativno minimalan gledati Harry Winston, ali slučaj je od 18k bijelog zlata i safir kristal, Opusa Jedanaest i definitivno je dobio Winston-dostojan cijena krpa, zvonjenje u na oko 250.000 dolara. Dakle, ako ste je dobio četvrtinu mlina samo polaganje okolo, to je definitivno kandidat za tu hrpu novca. Želite li vidjeti sve one sitne komadiće u akciji? Pogledajte video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Harry Winston's Opus Jedanaest gledati: mehaničko remek / banke prekidač (video)

Harry Winston's Opus Jedanaest gledati: mehaničko remek / banke prekidač (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 ožujak 2011 17:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor Watch pregled blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar