utorak, 1. ožujka 2011.

RIP, Opasnost, 2002 - 2011: Microsoft axing usluga na 31. svibnja, T-Mobile obećanja klijentima 'lako tranzicije'

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/01/rip-danger-2002-2011-microsoft-axing-service-on-may-31st-t/:
Oh, hajde, ste vidjeli ovaj dolazak: Kin predstavljao ono što je trebao biti Opasnost je preporod pod Microsoft pola milijarde dolara kišobran - i kada to nije uspjelo, nije bilo stvarno budućnost tih dečki u karticama. Dobili smo izjavu je danas iz T-Mobile razbijanje vijesti koje Opasnost je oblak usluga će biti stavljena izvan pogona nakon što je 31. svibnja, i Problem s Sidekicks je da oni više ili manje paperweights bez veze Opasnost poslužiteljima ... pa ako ste još uvijek koristite jedan, vi ste definitivno idući u trebate novi telefon. Za T-Mobile je dio, oni kažu da će "pružiti nudi ... pomoći, kako bi lak prijelaz" iz starog telefona na nove, i oni će se dijeliti one ponude u narednim tjednima. Ako ništa drugo, ne bi me iznenadilo da je prijevoznik samo čekao njegov posve novi, Samsung-made, Android Sidekick biti spremna u nadi da će biti u mogućnosti da zadrži ljudi u Sidekick fold iako Opasnost je otišao. Oni su također pružanje web-based alata i Sidekick aplikacije kako bi dobili podatke s uređaja, tako da ne mogu reći da ne radite sve prave stvari u svjetlu situacije. Smart tvrtke Microsoft kako bi bili sigurni izjava dolazi iz T-Mobile, previše, jer to znači prijevoznik može izaći ispred panike prije nego što počne. Pogledajte punu izjavu nakon pauze.

Nastaviti čitanje RIP, Opasnost, 2002 - 2011: Microsoft axing usluga na 31. svibnja, T-Mobile obećanja klijentima 'lako tranzicije'

RIP, Opasnost, 2002 - 2011: Microsoft axing usluga na 31. svibnja, T-Mobile obećanja klijentima 'lako tranzicija' prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 1. ožujak 2011 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar