utorak, 1. ožujka 2011.

Microsoft Rahul Sood kaže svaki exec PC industriji bi trebao koristiti MacBook

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/01/microsofts-rahul-sood-says-every-pc-industry-exec-should-use-a/:
Voodoo osnivač Rahul Sood nikada nije shied od kontroverze - on slavno izrezati kolač sa MacBook Air za vrijeme njegova mandata na HP - a danas on je izrazio svoju ljubav prema Apple hardvera iz njegova propovjedaonica kao Microsoft exec . "Svaki izvršne u PC industriji treba koristiti Apple prijenosno računalo", Sood tweeted danas, što znači da su kvalitetniji od onih koji dolaze sa sustavom Windows prema zadanim postavkama. To svakako zvuči pomalo poput pucao na Microsoft, ali prema ConceivablyTech on zapravo može biti pokazujući na svog bivšeg poslodavca HP-a, kao i niz privatnih status ažuriranja ukazuju na HP-ove nespremnosti da se natječu u visokim kraju laptop tržištu. "Mogli smo to napraviti - samo je potrebno nekoliko godina strpljenja, i ulaganja u našu alata / proces", poruka navodno glasi, "Mi smo stvarno mogao imati ispunjavanja to [...] ... pogotovo s webOS. što je kombinacija koja bi bila. " Mi smo zapravo prilično zadovoljni s našim Zavist 14 - nedostatak sjaj Display stranu - ali ne možemo pomoći, ako pitate coulda to bio kandidat s Voodoo DNA na brodu.

Microsoft Rahul Sood kaže svaki industrija exec PC bi trebao koristiti MacBook prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 1. ožujak 2011 17:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor @ Rahulsood (Twitter) , ConcievablyTech | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar