utorak, 1. ožujka 2011.

Comcast predsjednik govori o spajanju: "cool novih uređaja" poput ipad i zašto on ne boji Netflix

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/28/comcast-ceo-talks-about-the-merger-cool-new-devices-like-the/:
Sada da svijet ima nekoliko tjedana da se navikne na novo Comcast / NBC suradnji (ali ne i da ružna ljubičasta logo), predsjednik Uprave Brian Roberts govorio je Wall Street Journal o planovima za budućnost, uključujući i njegova tvrdnja da Netflix je zapravo dobra stvar za njegovu tvrtku. Roberts iz Netflix as nova verzija reprize i objasnio svoj stav da je to podiže vrijednost NBCUniversal sadržaja while ponovio ranije izjave o nižim od očekivanog pretplatnik gubici su više vezani uz ekonomiju nego bilo što drugo. Iza soft jabs, on je odbacio mogućnost da Comcast mogao lansirati vlastitu service Internet video za ne-kabel pretplatnika, pritom viziju dodajući internet video streaming opcije za postojeće korisnike i objašnjava kako i oni bi "biti u mogućnosti koristiti uređaje koji su cool i nove, da oni obično sami kupili, sada kontrolu i interakciju s uređajem i oni ljubavi, koja je potpuno novi high def 3-D TV . " Naravno, to ne izgleda kao da smo bliže odabiru vlastite sučelje za pregledavanje sadržaja, ali s lijepo dizajnirane aplikacije za tablete , telefone i televizore povezan možda platformu za buduće inovacije on reference ima nešto za nas gledati prema naprijed nakon svega - mi bismo razmotriti novu kabelskim kutijama da ne sisanje biti dobar početak.

Comcast predsjednik govori o spajanju: "cool novih uređaja" poput ipad i zašto on ne boji Netflix prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 28 veljača 2011 23:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hollywood Reporter | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar