utorak, 1. ožujka 2011.

Saab pokazuje off Android-based IQon u vozilu infotainment sustav

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/01/saab-shows-off-android-based-iqon-in-car-infotainment-system/:
On svibanj ne biti prvi za proizvodnju Android-based u automobilu infotainment sustav, ali Saab je ronjenje na glavu u sukob sa svojim novim IQon platformu da to je samo unveiled na Geneva Motor Show. To ne samo omot uobičajene navigaciju i zabavnih mogućnosti, ali je vezan u mreže senzora u vozilu koji mjere sve, od brzine vozila na unutar i izvan temperature na položaj sunca. Iako je to prilično impresivno na vlastitu, Saab i ide dodatni milju i izradu svih tih informacija na razvojnim programerima trećih strana iako API, što oni će moći koristiti za proizvodnju vlastite aplikacije - koji će (pogodili ste to) biti dostupna kroz Saab vlastite App Store. Nažalost, to nije jasno kada novi sustav će zapravo biti dostupna potrošačima, ali Saab već ga koristi u flotu test automobila, a sada je to prikazuje off u svoj novi koncept Phoenix automobila u Ženevi. Šef o prošlosti pauzu za kratki teaser video.

Nastaviti čitanje Saab pokazuje off Android-based IQon u vozilu infotainment sustav

Saab pokazuje off Android-based IQon u vozilu infotainment sustav prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 ožujak 2011 16:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Saab | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar