utorak, 1. ožujka 2011.

LG Optimus 2X dolaze u Europi u ožujku, malo kasnije nego što je planirano

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/28/lg-optimus-2x-coming-to-europe-in-march-a-little-later-than-pla/:
Europska dual-core poklonike su obećali popraviti put natrag u siječanj iz LG, međutim, korejska tvrtka je raspored dostave očito navučen komadić kao što smo danas ponuda zbogom do mjeseca veljače. Dobra vijest je da će LG definitivno, totalno, iskreno se objavljivanju svoje Optimus 2X u "ključnim europskim tržištima", u ožujku ove godine. To će brod s Froyo na brodu, no Gingerbread ažurirati izričito je obećao, što bi trebalo ublažiti strah od se lijevo s vrlo snažnim, ali zastarjeli komad hardvera. Zadnji put smo gledali, Amazon njemački ogranak imao cijene ovog telefona, koji će biti poznat kao Optimus Speed u Deutschland, na nešto manje od 500 €, što zvuči o pravu za njegovu eventualnu otključana cijenu.

Nastaviti čitanje LG Optimus 2X dolaze u Europi u ožujku, malo kasnije nego što je planirano

LG Optimus 2X dolaze u Europi u ožujku, nešto kasnije nego što je planirano prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 28 veljača 2011 21:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar