subota, 22. siječnja 2011.

Audi Auto Union Type C e-tron studija stavlja svoje pow-pow-Power Kotači za sramotu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/22/audi-auto-union-type-c-e-tron-study-puts-your-pow-pow-power-whee/:
Top brzina 18mph, i raspon od 15 milja? Naknade za samo dva sata? Ne, to nije budućnost prijevoza govorimo o ovdje, to je igračka. Igračka iz Audi , od svih mjesta. Tvrtka je stvorila ovaj s električnim pogonom i pola skale rekreacija Auto Union Type C, Grand Prix vozač od kasnih 1930-ih, i to učinio u e-tron krinkom, primjenom nazivom iz svoje odrastao liniju EVS, kao što su preslatko e-tron Spyder . Ovaj jedan je namijenjen za djecu svih uzrasta - tako dugo dok oni kraći od 5'11''- i ona će biti izložena na Međunarodnom sajmu igračaka u Nürnbergu. U ovom trenutku ne postoji spomenuti plan za proizvodnju, niti cijena, ako nije Audi, ali je sigurno to je jedan od onih "ako morate pitati" stvari - da je tijelo u potpunosti je izrađen od karbonskih vlakana, a da stvari ne dolaze jeftini.

Nastaviti čitanje Audi Auto Union Type C e-tron studija stavlja svoje pow-pow-Power Kotači za sramotu

Audi Auto Union Type C e-tron studija stavlja svoje pow-pow-Power Kotači za sramotu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 siječanj 2011 10:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ElectricCarsReport | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar