subota, 22. siječnja 2011.

Nexus Jedan dobiva maleni ažuriranje android 2.2.2, popravlja SMS usmjeravanje pitanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/22/nexus-one-gets-tiny-update-to-android-2-2-2-probably-fixes-sms/:
Nije da se preforsirali svojim Samsung nasljednik , Nexus Jedan je dobivanje minijaturni over-the-air update, kao i, slanje korisnika na um-savijanje vožnja s Android 2.2.1 (verziju FRG83D) za FRG83G graditi od android 2.2.2 . Kad su temeljito pojavljuju zbunjen i zbunjeni s druge strane, što će oni naći? Razgovarali smo s Googleom i to je samo nekoliko bugfixes, ali jedan od njih je prilično važno - Ova nadogradnja će ići dolje u analima povijesti kao onaj koji ne nehotice slati šaljive tekstove namijenjene za svoje suradnike kako bi vaš smrtno ozbiljan gazda. Oh, i ako to zvuči kao nešto što želite imati odmah, umjesto da se čeka formalna rollout možete pronaći datoteku trebate na Googleovim poslužiteljima upravo sada.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nexus Jedan dobiva maleni ažuriranje android 2.2.2, popravlja SMS usmjeravanje pitanja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 siječanj 2011 17:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android i Me | izvor FRG83D update (Google) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar