subota, 22. siječnja 2011.

Motoblur dolazi do Xoom kao nadopunu softvera, još uvijek smatraju Google vodeći proizvod

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/21/motoblur-coming-to-xoom-as-software-update-still-considered-goo/:
Možda ste mislili da Motorola Xoom će biti lišen - ili usudio se reći, poštedio od - grb Motoblur . Biti nastupni Saće uređaj, što biste očekivali Google zadržati tableta kao vanilije moguće (npr. G1 , Nexus Jedan , Nexus S ). Doista, Android je direktor inženjeringa Dave Burke kaže CNET Velikoj Britaniji da Xoom je admiralski brod proizvod za Mountain View, ali u istom izvijestio sastanku, Motorole, rekao je Jonathan Nattrass Motoblur će biti dolazak na tabletu kao softver ažurirati. U kojem obliku? Ne znamo, ali ako smo imali pogoditi, to će biti puno više izolirani da prethodni uređaji - poseban clanak, možda, i usluga za backup ili praćenje izgubio škriljevca. Let's play čekati-i-vidi na ovom jednom, barem do vrha bar dobiva cartoonish plavo estetski.

Motoblur dolazi do Xoom kao nadopunu softvera, još uvijek smatraju Google vodeći proizvod prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 21 siječanj 2011 17:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNET Velika Britanija | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar