subota, 22. siječnja 2011.

Stvarnog života spremnika mod govori vaš iPhone kada ste je dobio pošta (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/22/real-life-mailbox-mod-tells-your-iphone-when-youve-got-snail-ma/:
Da li provesti svoje dane očajnički čekaju kreditne kartice računa, kupone za Pizza Hut, i podsjetnici iz svog stomatologa ureda da je vrijeme za još jedno čišćenje? Mi smo dolje odnosu našu ovisnost o USPS, ali za one koji još uvijek dobiti fizička komunikacija na umu, Provjerite je razvio Arduino-based spremnika mod koji šalje push obavijesti kad post je u. Natrag u 2005, vidjeli smo nezgrapnih uređaj zvan POSTIN da je mnogo istu stvar. Srećom, ovaj sustav ne zahtijeva dodatni gadget, umjesto da šalje poruke izravno na svoj iPhone. Poštanski uzbunjivanja koristi ugriz-akcija prekidač, spojen na Arduino senzor, da signalizira kada je vaš poštanski sandučić je otvoren. Dio koda čeka signal i onda zahtjeva URL iz PHP-omogućen poslužitelj, pritom upozoriti na vaš mobilni telefon koristeći app ugurati iPhone. Die-hard fanovi USPS mogu provjeriti instrukcijski video nakon skoka.

Nastaviti čitanje stvarnog života spremnika mod govori vaš iPhone kada ste je dobio pošta (video)

Stvarnog života spremnika mod govori vaš iPhone kada ste je dobio pošta (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 siječanj 2011 02:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TUAW | izvor Napraviti | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar