utorak, 11. listopada 2011.

Ultraviolet "digitalni ormar 'otvara se za posao. Omogućuje kupiti jednom, igrati bilo gdje ... konačno

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/10/ultraviolet-digital-locker-opens-for-business-lets-you-buy-on/:
Ultraviolet
Prvi ultraljubičasto omogućen diskovi zapravo neće se pojaviti na policama do sutra, ali to ne znači da ne možete dobiti head start na migraciju na DECE je kupiti odmah, igrati bilo gdje platformu. Digitalni spremište je sada otvoren za poslovanje (vrsta), a potrošači mogu ići prijaviti za račun odmah. Nažalost, ne postoji mnogo možete učiniti samo još. Iako Flixster app za računala i iOS je ažuriran na Dodaj Ultraviolet potporu, ne čini se ionako povezati svoje različite račune (kao što su iTunes i Netflix) s uslugom samo još. Račun može imati do šest različitih korisnika povezane s njom, a možete kontrolirati što sadržaj koji će imati pristup previše - značajka svakako biti dobrodošli za obitelji s djecom. Ako želite biti u mogućnosti kupiti pomake jednom i odvesti ih nigdje, sada vaš jedina nada je ultraljubičasto i Blu-ray diskova nosi svoj ​​logo - sporo kapanje naslova koja počinje 11. listopada s užasnim gazda.

Ultraviolet "digitalni ormar 'otvara se za posao. Omogućuje kupiti jednom, igrati bilo gdje ... na kraju prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10 listopad 2011 19:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Home Media Magazine | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar