utorak, 11. listopada 2011.

Oxford znanstvenici show off autonomne Wildcat vozila, nema GPS potrebna

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/10/oxford-researchers-show-off-autonomous-wildcat-vehicle-no-gps-r/:
BAE Systems je proveo godine razvijajući autonomno vozilo na temelju prilično prijeteće Bowler Wildcat, ali je nedavno odbila projekt preko Oxfordu, koji je sada prikazuje off neke od poboljšanja da su njegovi istraživači napravili. Glavni među onima su novi niz senzora ukrasni vozila, koja obećavaju da ga preciznije karte iz okolice i ploviti bez oslanjanja na GPS - koji ne uključuje samo praćenje ceste (ili nedostatak cesta, kao što je slučaj svibanj biti ), ali imajući oko na uzorke prometa i promjenjivim uvjetima, te gledate na pješaka i drugih prepreka. To je ista osnovna ideja je vidljivo iz poput Google self-vožnje automobila , naravno, iako smo prilično sigurni da bi to mogao voziti preko jednog od tih ako se želi. Voditelj na prošlost pauzu za neke video prikazuje off vozila sposobnosti, a pogodak je izvor link ispod za još nekoliko.

Nastaviti čitanje Oxford znanstvenici show off autonomne Wildcat vozila, nema GPS potrebna

Oxford znanstvenici show off autonomne Wildcat vozila, nema GPS potrebno prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10 listopad 2011 22:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Physorg | izvor Oxford Mobile Robotika Grupe | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar