utorak, 11. listopada 2011.

Brzina Micro Dobiva Konkurentski, Kapi Cijena 8-inčni T408 Android tablet Za $ 199

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BXBe7NQnxB0/:
Velocity-Micro-Cruz-T408

Brzina Micro pokrenula $ 240 8-inčni T408 Android 2,2 tablet 7. rujna . Amazon je najavio 199 dolara zapaliti vatra dva tjedna kasnije. No, brzina Micro ne ide dolje bez borbe. Tvrtka Vam poslali preko umu ukazuje na to da T408 sada košta samo 199 dolara. To je bez sumnje bio pametan potez, ali to je gdje je trebala biti cijena u početku.

Brzina Micro šalju preko obje svoje nove modele i ja, a kao mali Android 2,2 karticu. Ali bili su tvrd prodati na njihove početne msrp cijenu od 240 dolara za 8-inčni i 299 dolara za 10-inčni. Ovo nisu ipad ubojice, nego zaljubljenik tablets za Android gužve. Oni su jeftini i nedostatak domaće Google Apps. No, oni su brzo, tanka i potpuno otključan za sve vrste modding ludiranje.

Brzo pretraživanje Google pokazuje da je trgovac na malo, uključujući Velocity Micro vlastite web stranice očito nisu dobili dopis još. No, cijena rez pravi. Potražite ga u narednim danima.

Prosječni potrošač će i dalje vjerojatno odlučiti za požara ili sljedeći-gen gluho boja. To je u redu. To tablet nije stvarno za tvoja mama. Ali ako imate mapu ROM, XDA-dev postaviti kao početnu stranicu, ili plamen svaki MG Siegler post, trebali biste uzeti ozbiljno pogledati T408. Potražite naše puni pregled u narednim danima.



Nema komentara:

Objavi komentar