nedjelja, 19. lipnja 2011.

Weird Science melodija u vodi bugova "penisa zbor

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/HUan1fVeRgw/weird-science-gets-its-smell-onon-the-tv.ars:

Inching bliže miris-o-vizija: Jeste li spremni za izravnim pristupom arome? Budući da međunarodni tim istraživača, potpomognuti Samsung, je stvorio "XY Adresabilni matrica miris otpuštaju sustav pomoću on-off prebacivanja uređaja." Uređaj je sama po sebi prilično pametan, s nizom adresabilni grijanje žice prolaze kroz polimer koji predstavlja različite arome. Toplina pravu kombinaciju, a miris pizze nježno dopire dalje od uređaja. No, popratni press release jasno da je Samsung je bio zainteresiran za uređaj tako da bi to moglo odgovarati mirisni okoliša što je se pojavljuju na zaslonu, bilo da je velika (TV) ili mali (mobitel-ozbiljno?).

Traumatska ozljeda mozga u (fiktivni) drevne Galije: Američki čitatelji svibanj ne biti upoznat s Asterix stripova, koji su postavljeni u rimsko-okupirali Galiju, ali neurokirurgiju odjel Sveučilišta Heinrich Heine u Düsseldorfu sada zna sve 34 od njih dobro. To je zato što su ih skenirane za indikacije traumatskih ozljeda mozga , te je došao gore sa nevjerojatnih 704 slučajeva, oko 20 po knjizi. Gotovo svi od njih rezultat napada, prije svega zlostavljanje od strane Gali koji ciljano Rimljanima. Većina žrtava (70 posto) je poduzimanje razumnih mjera (nošenje vojne kacige), ali je završio gube zaštitne opreme prije napada. Gali, osobito, su sudjelovali u doping prije napada, sami availing zabranio tvar koja se zove "čarobni napitak".

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar