nedjelja, 19. lipnja 2011.

Bushnell backtrack D-Tour osobne GPS će vas kući, pokazuje kako se imaš tamo

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/bushnell-backtrack-d-tour-personal-gps-takes-you-home-shows-you/:
Vidjeli smo naše sajam udio od nekompliciranih (i pod značajkama ) GPS jedinica, ali Bushnell backtrack D-Tour baca u samo dovoljno trikova da bi naše unutarnje tehno-planina-čovjek salivacija. D-Tour se dalje s ugrađenim karte i turn-by-turn glasovne upute za pet jednostavnih točaka i digitalni kompas. Izgubiti svoj način? Samo slijedite strelicu nazad na kamp. Kada dođete kući, možete izvatkom podatke planinarenje u Bushnell je karta primjene, koji će vam pokazati točno gdje ste bili, koliko ste putovali i kako brzo ste trekked. Također je izgrađen u digitalni kompas, sat, termometar i visinomjer . Ne previše ružan, ali malo strme na 120 dolara, s obzirom na i dalje ćete morati dati svoje karte. Hit pauze za video doodad je pratiti za snimanje i kartiranje softver.

Nastaviti čitanje Bushnell backtrack D-Tour osobne GPS će vas kući, pokazuje vam kako to imaš tamo

Bushnell backtrack D-Tour osobne GPS će vas kući, pokazuje kako je dobio vi tamo prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. lipnja 2011 04:38:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bushnell | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar