nedjelja, 19. lipnja 2011.

Google zaštitne znakove Photovine, ukazuje na nove foto-servis za razmjenu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/google-trademarks-photovine-hints-at-new-photo-sharing-service/:
Google zaštitne znakove Photovine, ukazuje na nove foto-servis za razmjenu Pa, to izgleda kao Google dobio online glasina mlin churning sa svojim najnovijim žiga. Povratak na 7. lipnja, El GOOG podnio zahtjev za USPTO ime Photovine, slanje iskre lete dolje, eh, vinova loza o mogućim foto-program za razmjenu. Zahtjev navodi uslugu posvećena "prijenos vizualne slike i podatke telekomunikacijske mreže, bežične komunikacijske mreže, Interneta, informacijske usluge mreže i podatkovne mreže." Ne čudi, to izgleda kao što je internet gigant također je pokupila odgovarajuće domene. Tako je Google uzimajući spremni za dodavanje fotografiju za pohranu svoju ponudu oblak usluge ? Ili je to u potrazi za svoj ​​društvenim medijima raz ? A gdje Picasa uklapa u sve ovo? Jedan stvari za određene: nećemo biti odgovorni za ostavljajući ovom krugu nagađanja kamo na vinove loze.

Google zaštitne znakove Photovine, ukazuje na nove foto-servis za razmjenu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. lipanj 2011 01:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Topljiv | izvor USPTO | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar