nedjelja, 19. lipnja 2011.

Pitajte Engadget: Koji je najbolji bežični HDMI odašiljač / prijemnik?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/ask-engadget-whats-the-best-wireless-hdmi-transmitter-receiv/:
Znamo da ste je dobio pitanja i ako ste dovoljno hrabar da pitati svijet za odgovore, ovdje je izlaz da to učinite. Ovaj tjedan Pitajte Engadget upit dolazi nam iz Allen, koji treba smanjiti kabel u najgori mogući način. Ako ste u potrazi za poslati upit za vlastite, kap nam liniju na pitajte [at] Engadget [dawt] com.

"Ja sam se preselio u mali studio, a iz nekog razloga kabel je neugodan mjestu i trebam način za prijenos HD kvalitetu slike i zvuka ne više od 20 metara. Koji je najbolji bežični HDMI odašiljač / prijemnik za ovoj situaciji? Hvala! "

Bez sumnje, bežični HDMI rješenja su se razvile u velike način u proteklih nekoliko godina. Ono što je nekad tehnologije rezervirana za one s snopove novca je sada čineći svoj put nizvodno, ali još uvijek dosta kašnjenja problema da se bave. Dakle, ovdje je pitanje - što ste naišli na jedan koji je zapravo vrijedan njene soli? Javite nam u komentarima ispod!

Pitajte Engadget: Koji je najbolji bežični HDMI odašiljač / prijemnik? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. lipnja 2011 22:48:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar