nedjelja, 19. lipnja 2011.

Kadulja TV HTPC software stečene od strane Googlea, sljedeća postaja Google TV?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/sage-tv-htpc-software-acquired-by-google-next-stop-google-tv/:
U ono što se može zanimljiv razvoj za budućnost Google TV , ljudi na Mountain View kupili SageTV . HTPC softver je radi svoj Media Center stvar na više platformi od 2002, a prema bilješci na početnu stranicu programeri "Vjerujemo da naše ideje će doći do još veće publike korisnika širom svijeta na mnogo različitih proizvoda, platformi i usluga." Iako nema riječi o tome što je Google planira, kadulja TV dugo su DVR i placeshifting značajke koje proizvod Google TV nema sama po sebi. Loša vijest za postojeće korisnike je da je trgovina linkove na Kadulja TV stranice ne rade, pa nadamo se već oteti sve potrebne obnove - to bi mogao biti neko vrijeme prije nego što sljedeći stigne.

.. U razvoju

Kadulja TV HTPC software stečene od strane Googlea, sljedeća postaja Google TV? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. lipnja 2011 19:37:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ SageTV (Twitter) | izvor Kadulja TV | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar