nedjelja, 19. lipnja 2011.

Microsoft malware: svoj AutoRunning dana Windows su numerirane

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/microsoft-to-malware-your-autorunning-days-on-windows-are-numbe/:
Pazite, malware. Windows AutoRun ažuriranja za Vidik i XP SP3 koji Microsoft je objavio u veljači su do sada dokazali uspješnim u priječeći datoteke iskvarila načine. Iako je Windows 7 je ažuriran kako bi onemogućili AutoPlay u AutoRun za USB diskove - zamrzavanje sposobnost virusa da ga iskorištavaju - navedenih verzija je ostala ranjiva do odmah nakon siječnja. Brzo naprijed u razdoblju između veljače i svibnja ove godine, a ažurira su smanjili broj incidenata za 1,3 milijuna u odnosu na tri mjeseca prije za podršku Vista i XP gradi. Začudo, kada je složen od svibnja prošle godine, bilo je i 68 posto pad u iznosu od incidenata prijavljenih u svim gradi Windows koristeći Microsoft je zlonamjernih programa Uklanjanje Alat. Postoji još jedan fancy graf nakon prekida kako bi se ilustrirali, a vi ćete naći još dva, uz puno slom skom izvoru link dolje pod.

Nastaviti čitanje Microsoft malware: svoj ​​AutoRunning dana Windows su numerirane

Microsoft malware: svoj ​​AutoRunning dana Windows su numerirane prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. lipanj 2011 21:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Microsoft | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar