utorak, 19. travnja 2011.

TI ima za cilj donijeti bežični punjenje više uređaja s najmanjim prijemnik čip do danas

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/18/ti-aims-to-bring-wireless-charging-to-more-devices-with-smallest/:
Pa, to izgleda kao da smo mogli biti oko vidjeti bežičnog punjenja proširila na više mjesta nego ikada prije - Texas Instruments samo predstavio nove generacije, Qi -compliant bežično napajanje prijemnika čip danas, koji je pun osamdeset posto manji nego prethodne čip. To obećava da bi se daleko lakše za proizvođače implementirati u sve, od mobitela do igraće konzole za digitalne kamere, i da je mala veličina očito dolazi bez ikakvih kompromisa, s njom pružanje 5W izlaznih snaga i 93-posto najveću učinkovitost koji je usporediv s AC adapter. Nažalost, nema naznaka o tome kada bismo mogli vidjeti bilo stvarne uređajima koji koriste čip, ali oni bi trebao biti dolazak prije predug - kompletan bq51013 bežično napajanje paket je već sada dostupan za samo za 3,50 dolara u količinama od 1000. Full press release je nakon pauze.

Nastaviti čitanje TI ima za cilj donijeti bežični punjenje više uređaja s najmanjim prijemnik čip do danas

TI ima za cilj donijeti bežični punjenje više uređaja s najmanjim prijemnik čip do danas prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 18, 2011 17:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar