utorak, 19. travnja 2011.

T-Mobile G-Slate pregled

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/19/t-mobile-g-slate-review/:
Tableta ratovi su zgrade, sitne sporove koji će uskoro dovesti do krvoprolića. Proizvodi će biti pokrenuta u borbu samo da bude ustrijeljen ravno iz svoje kutije, plače za svojim fabricators kao veći, brži, bolji liste korak iznad pogođenog šasije svojih prethodnika, radi na vlastitom kratak bita slave. Na visokoj razini, to je očito Android vs Apple vs Rest, ali bitka linije formiraju kao što smo potrošači, uhvaćen u sredini, pokušajte odlučiti upravo ono što je za pravu veličinu tableta.

Trenutno dva tabora Čini se da većina navijača: sedam inchers, poput Streak 7 i BlackBerry playbook , i 10-inchers, kao što su Motorola Xoom i Apple ipad . No, ponekad oružje sustavi moraju biti malo više specijaliziranih. Ponekad predlošci ne uklapaju, i $ 530 (nakon rabat, na ugovor) T-Mobile G-Slate LG ne uklapa u tim kategorijama, pločasta negdje između sa svojim 8,9-inčni zaslon s podlogom Tegra 2 grafike , 4G HSPA + wireless, i svi oomph želite u modernom Android uređaj. To je malo manji i malo lakši od 10-inchers, veći i od meatier Sevens i, sijekući sredini, udari gotovo sve pravo maraka.

Nastaviti čitanje T-Mobile G-Slate pregled

T-Mobile G-Slate pregled prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 19, 2011 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar