utorak, 19. travnja 2011.

HBO Idi app postavljen na stream svoj put na iPhone, Android iPads i uređaji

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/19/hbo-go-app-set-to-stream-its-way-to-iphones-ipads-and-android-d/:
Jeste li upoznati s HBO Go online streaming servis koji vam omogućuje pretplatnicima nadoknaditi na HBO-ove nagrađivane i magarca-mrda TV sadržaja? Pa, 'Appy vijest za vas, dragi čitatelju, jer to je oko pogoditi smartphone i tablete početkom sljedećeg mjeseca. Android i IOS HBO Idi aplikacije su zadirkivali za novi video na YouTube kanalu HBO-a, s obećanjima o "instant i neograničen pristup" u "svake epizode svake sezone" svoje omiljene emisije, garnirana s izborom od hit filmova. Aplikacije i streaming će biti slobodni da HBO pretplatnici, koji će biti u mogućnosti da biste dobili njihov Sopranos nostalgija na preko 3G, kao i WiFi. 2. svibnja je datum na koji zadirkivač video završi, iako to nije eksplicitno rekao da će usluga biti oživljena tada. Mi pravedan morati čekati i vidjeti.

[Hvala, Joe]

Nastaviti čitanje HBO Idi app postavljen na stream svoj ​​put na iPhone, Android iPads i uređaji

HBO Idi app postavljen na stream svoj ​​put do iPhonea, iPads i Android uređaja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 19, 2011 05:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor HBO (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar