utorak, 19. travnja 2011.

Contour plus kaciga kamerom špijunirao, nudi širi pogled na vaše budalaštine ekstremnih

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/18/contour-plus-helmet-cam-spied-offers-wider-view-of-your-extreme/:
ContourHD Plus
Ako ste tip koji voli rizik života i tijela u potrazi za zadovoljstvo, onda znate da je najbolji način da se dokument vaše eksploatira se uz malo kaciga cam akciju. Bike Glasina je izvještavanje da Contour, jedan vođa u ovom (doduše niša) polju, uskoro će izdati novi POV strijelac zove Contour Plus. Mjesto je došao preko neke Giant pro Biciklistički ispitivanje uređaja, koji tvrde Plus će se poboljšati na ContourGPS dodavanjem HDMI-out priključak, jačanje kvaliteta slike, a širenje kut gledanja od 140 stupnjeva do 170. A, za one koji stvarno vole živjeti opasno, plus navodno će paket Bluetooth radio tako da možete gledati na iPhone app tražilo dok hurtling dolje snijegom pokrivenom obronku ili kroz prepreku-protkana biciklističke staze. Naravno, to je sve neslužbeno u ovom trenutku, ali je "malo Birdy" šaputanje u Bike Govorkanje uha, rekao je obnovljeno cam će zemlju u narednih mjesec ili dva. Još jedan mutan pucao nakon pauze.

Nastaviti čitanje Contour plus kaciga kamerom špijunirao, nudi širi pogled na vaše budalaštine ekstremnih

Contour plus kaciga kamerom špijunirao, nudi širi pogled na ekstremne budalaštine prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 18, 2011 17:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bike Govorkanje | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar