utorak, 19. travnja 2011.

Gigabyte matična ploča s Intel Express čipsetom Z68 na prodaju u Tajvanu prije roka

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/19/gigabyte-motherboard-with-intel-z68-express-chipset-on-sale-in-t/:
Intelov Z68 Express chipset i njegova SATA 6Gb / s veze, CPU i memoriju overclocking, i SSD caching sposobnost nisu trebale pogoditi police trgovina do osmog svibnja . No, barem jedan tajvanski prodavač nisu dobili dopis - ili možda je to samo još jedan primjer Intelovih rano Dalekom istoku distribucija na dolje nisko - jer slike iz preko Pacifika pokazati potpuno nova Z68 Express matičnu ploču Gigabyte iz već može biti je za kneževski iznos od NT $ 11,900 (oko $ 407 ovdje u zemlji papirnati novac). To je prilično hrpu novca za mjesto staviti brzi CPU Sandy Bridge, ali možda je brz učinak može biti je za više razumnu cijenu nakon što sleti na zapadnoj obali ... ili možda mi samo treba početi spremanja sada.

[Hvala, Daz]

Gigabyte matična ploča s Intel Express čipsetom Z68 na prodaju u Tajvanu ispred rasporeda prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 19, 2011 01:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Xfastest | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar