srijeda, 2. ožujka 2011.

Stariji TiVo Serije 3 / HD kutije će raditi s ipad daljinski app uskoro

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/01/older-tivo-series-3-hd-boxes-will-work-with-the-ipad-remote-ap/:
Pratitelj app za TiVo DVR Premiere razrađen i kad smo ga pregledali , ali ZatzNotFunny ističe da je mogao dobiti čak i bolje uskoro kada će značajka "ograničenu potporu" za seriju 3 / HD kutije, zajedno sa TiVo DVR nudi kabel usluga kao što su RCN i Suddenlink . To "uskoro" info je bio uključen u ažuriranju jučer da je dodan novi ekran DVR izbor za postavljanje proces, sposobnost da se u pozadini plus ponekog poboljšanja performansi i ispravke bugova. Naravno, sada znamo da TiVo je "vijek trajanja" nudi neće trajati zauvijek ( deset godina, dati ili uzeti ), ali za korisnike koji bi željeli da budu sa svojim postojećim hardverom umjesto nadogradnje na serije 4, postoji još nekoliko nove značajke silazi cijevi.

Stariji TiVo Serije 3 / HD kutije će raditi s ipad udaljene cca uskoro prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 ožujak 2011 18:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ZatzNotFunny , iTunes , TiVo Zajednica | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar