srijeda, 2. ožujka 2011.

Izradimo sami Kinect hack vas pretvara u 3D puzzle komada

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/02/fabricate-yourself-kinect-hack-turns-you-into-a-3d-puzzle-piece/:
Mi smo bili whittling sebi slična, u barovima sapuna za desetljeća, ali sreće za nas netko je došao gore sa daleko jednostavniji način pružiti našim flawless dobro izgleda u malom. Nakon u dugom nizu inventivne Kinect hack , ljudi na Interaktivna Fabrication su proizvedene program koji se zove izmišljati sebe da Zatraži stroj za snimanje slika korisnika i pretvoriti ih u 3D ispis datoteke. Hack, koji je prezentiran na Materijalna, ugrađen i Utjelovljena interakcije konferenciji u siječnju, rezultati u skučenim 3D modelima koji podsjećaju Han Solo zarobljeni u carbonite i sport jigsaw rubova koji se mogu koristiti kako bi mrežu malih, ali točne izvedbi. Izmišljati sebe je još uvijek u povojima, a što je rezultiralo modeli su relativno kratko detalj, ali mi smo ništa manje uzbuđen mogućnosti - samo sjetiti svih stvari koje smo mogli monogram u vrijeme koje je potrebno za izradu jednog sapunici statueta. Video nakon skočiti.

Nastaviti čitanje izraditi sami Kinect hack vas pretvara u 3D puzzle komada

Izradimo sami Kinect hack vas pretvara u 3D puzzle komad prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 2. ožujak 2011 11:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink i.materialise | izvor Interaktivna Fabrication | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar