srijeda, 2. ožujka 2011.

Prospero robotika farmer robotically biljaka sjemenke, čini ljude još više lijen (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/01/prospero-the-robotic-farmer-robotically-plants-seeds-makes-huma/:
Let's face it - ljudi su lijeni , ali nevjerojatno marljivi. Vidjeli smo sve od sebe odluka krevet , da kanal-izmjenjivač za čak beskontaktni tipkovnici . I sada, mi smo blagoslovljeni s robotom da biljke sjeme za nas. To je pravo, slika koju vidite gore je od pet nogu stroj koji ima sposobnost za dovršetak sve potrebne korake da raste biljka. Zahvaljujući čipu Parallax propelera koji je montiran na Schmart odbora, Prospero je u mogućnosti samostalno se kretati u bilo kojem smjeru i izbjeći opstruira objekata. Tu je senzor koji se nalazi pod njenom tijelu da osjeti gdje sjemenke su razmještene. Ako robot otkrije da je tlo je potrebna sjeme, ona će iskopati rupu, kap sjemena, premjestiti tlo natrag preko rupa i onda sprej boje tlo bijelo imati na umu da je proces bio uspješan. Trbuh od bot je također opremljen s gnojiva i herbicida, a Prospero mogu 'razgovarati' (infracrvenom vezom) na druge robote kako bi održali usjeva stvaranja učinkovitosti. Možete provjeriti 48-drugi isječak sadnje procesa nakon pauze. Ili, ako ste žetve-manijak, hit više pokrivenost link za 5 minuta slavne zeleni palac akciju.

Nastaviti čitanje Prospero robotika farmer robotically biljaka sjemenke, čini ljude još više lijen (video)

Prospero robotika farmer robotically biljaka sjemenke, čini ljude još više lijen (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 1. ožujak 2011 18:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PC World | izvor Trossen Robotika | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar