srijeda, 2. ožujka 2011.

Microsoft Windows Embedded Compact 7 sada na raspolaganju, može ili ne može napraviti svoj put do tablete

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/01/microsoft-windows-embedded-compact-7-now-available-may-or-may-n/:
Povratak u lipnja na Computexu , Microsoft je najavio nasljednika Windows CE - Windows Embedded Compact 7 - i to konačno je udaranje opće dostupnosti oznaka danas. Dečki u Redmondu posted 180 dana suđenja konačni WEC7 bitova jučer, i dok ga je nejasno kada je pušten na proizvođača, ZDNet Mary Jo Foley primjećuje da je digitalni potpis na bita je 19. veljače. Dakle, što to sve znači? Pa, svakako ćete želite da provjerite našu Windows Embedded Compact 7 objasnio post , ali mi bi trebao početi dobivati novi OS napajanje mobitela (ne zaboravite WP7 je izgrađen na Win CE kernelu), medicinske uređaje, trgovačkih sustava, te možda čak i neke tablete uskoro. Kao i za druge kategorije, možete rememeber da smo vidjeli da WEC7 prototip tableta gore na Computexu, no dok su neki poput ASUS obećao rano da će to koristiti softver za svoje EP101TC , ona brzo grabar tu ideju i otišla s android. Naše mišljenje je da će biti slučaj za većinu vani, ali lagani OS, koji se sada može pokrenuti na ARM arhitekturi V7, ima izgrađen-in podrška za Silverlight za Windows Embedded i Flash 10,1, jasno ima prednosti u odnosu na Windows 7 na tablete trenutku. Hit izvor link za još neke detalje, a mi ćemo osigurati to držati oko vanjska strana za nove uređaji rade na novom razvučen OS.

Microsoft Windows Embedded Compact 7 sada na raspolaganju, može ili ne može napraviti svoj put do tableta prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 ožujak 2011 20:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ZDNet | izvor Microsoft | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar