srijeda, 2. ožujka 2011.

NVIDIA je neispravan GPU klasa akcija naselje izazvan, ali vrijeme je trčanje vanjska strana

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/01/nvidia-faulty-gpu-class-action-settlement-challenged-but-times/:
Sjetite se kada je uhvaćen NVIDIA prodaje neispravne mobilne grafike čips , i dogovorila da će omogućiti jeftino-podrum zamjena prijenosna računala kako bi klasa-akcija tužbom otići? Najmanje jedan gospodin nije bio sretan s tim kako da siđe, a tuže je vidjeti da pogođeni kupci dobili fer tresti. Ted Frank Centra za klasu akcija pravičnosti kaže da NVIDIA nema posao prolaze jeftini laptop off, a mislimo da je možda slučaj - nakon svega, sudac je naredio da NVIDIA dati "zamjensko računalo sličnih ili slične vrste i jednaka ili slične vrijednosti ", a to ne uzeti odvjetnika da se vidi da $ 400 Compaq Presario CQ56-115DX da tvrtke koje nude ne dolazi blizu naknadi vlasnicima neispravan strojeva. Mi se našalio da bi moglo biti bolje od prodaje svoje stare laptop za dijelove na eBay, i da možda neće biti daleko od istine.

Stvar je, da li Ted Frank i tvrtka pobijediti ili izgubiti na sudu, neispravan laptop vlasnici imaju samo dva tjedna preostala da se prijavite za bilo NVIDIA završava hendikep vanjska strana, kao i 14. ožujka je krajnji rok da se naselje potraživanja poštom. Pročitajte argumenti na našoj više pokrivenost link, i odlučite za sebe.

NVIDIA je neispravan GPU klasa akcija naselje izazvan, ali vrijeme je trčanje vanjska strana prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 ožujak 2011 23:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Točku zakona , Memo Re: Zahtjev za provođenje (PDF) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar