četvrtak, 3. ožujka 2011.

Sony NGP na GDC 2011: više video quad-core oduševljavati u akciji

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/02/sonys-ngp-at-gdc-2011-more-video-of-the-quad-core-marvel-in-ac/:

Naslov samo o tome govori sve - mi imamo neke nove snimke (za razliku od onoga što smo vidjeli prije ) od Sony NGP za sve što igračima da sliniti nad. Danas je na GDC 2011, vidjeli smo demo od Uncharted, Little Deviants i NGP u prošireni stvarnosti sposobnosti. Bili smo, još jednom, impresioniran Sony najnoviji komad hardvera igre, ali ne uzimati naša riječ za to, vidjeti za sebe u video snimkama iznad i nakon stanke. I, oh-by-the-način, sakupljen smo nekoliko novih slastica oko ručnog elektrana da programeri svibanj ištanje to znati - na malo igra patrone će biti samo 2GB ili 4GB veličine (značajan jer je prosječna PS3 naslov 9GB), i Sony preporuča da devs u potrazi za luke PS3 naslova na NGP treba pojednostaviti svoje modele, shadera i tekstura da bi im posao. Sada, ako samo Sony bi proliven o tome koliko thing'll trošak.

Nastaviti čitanje Sony NGP na GDC 2011: više video quad-core oduševljavati u akciji

Sony NGP na GDC 2011: više video quad-core oduševljavati u akciji prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 2. ožujak 2011 23:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Nema komentara:

Objavi komentar