četvrtak, 3. ožujka 2011.

Simulirani Mars misija simulira povratak na Zemlju kao što mi govorimo, astronauti uistinu presretan

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/02/simulated-mars-mission-simulating-return-to-earth-as-we-speak-a/:
Mi smo mislili godine Starship Sto inicijativu da cjedilu dobi astronauti na Marsu do 2030 bio je depresivno, au odnosu Europske svemirske agencije Mars-500 projekta je nešto više od hoda u parku (vrlo mala, ograničena, i izuzetno monoton park) . U suštini Bio-Dome re-napisan simulirati putovanje do Marsa i natrag (bez da je dopadljiv nitkov Pauly Shore), projekt računa se kao "prvi puni trajanja simulacije leta s ljudskom posadom na Mars," vodi s astronauti 640 dana putovanja na crveni planet i natrag - sve to bez napuštanja Ruske akademije znanosti 'Institute of Biomedical Problems (IBMP). Članovi posade "sletio" na Mars 12. veljače ove godine, vraćajući se obrt 24. veljače. Kao što govorimo, oni bi trebao biti ulazak u spiralu orbitu daleko od Marsa, a uz malo sreće oni će se vratiti samo u vrijeme za njihovu zujalica vrpce parada na 5. studenog (nadamo se taj dio nije simulacija). Zajedničke eksperimentu Europske svemirske agencije, Rusije i Kine, 15 milijuna dolara projektu istraživanja složene psihološke i tehničkih izazova naišao na dugim spaceflights.

Nastaviti čitanje Simulirani Mars misija simulira povratak na Zemlju kao što mi govorimo, astronauti uistinu presretan

Simulirani Mars misija simulira povratak na Zemlju kao što mi govorimo, astronauti uistinu presretan prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 2. ožujak 2011 18:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ESA | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar