četvrtak, 3. ožujka 2011.

Opera preglednik dobiva više-17 rejting u Mac App Store, reagira u dobar humor

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/03/opera-browser-gets-an-over-17-rating-in-mac-app-store-reacts-in/:
Ti još možda neće biti svjesni toga, ali Apple je politika prema web preglednicima je liječiti cijeli internet kao njihov sadržaj. Kao rezultat toga, svim preglednicima na IOS App Store dolaze s najmanje dobi uvjet od 17 i isto pravilo će se primijeniti na njih na Mac App Store. Opera , prvi ne-native web Explorer to napraviti u Appleov novi desktop app repozitorij je uzimanje smiješni pristupa stvarima, s VP Jan Standal rekao da je "ne siguran ako je, u to doba, ljudi su spremni za korištenje takvih aplikacija. To je vrlo brzo, znate, i ona ima puno mogućnosti." Sve što je rekao, Opera je spreman da se osvrće ako ste, i da će potpuno vam skinuti svoj Mac softver preko svoje web stranice - bez dobne ili kreditne kartice čekovi potrebni, iako možda želite pitajte za svoje roditelje 'dopuštenje prvi.

[Hvala, Ian]

Opera preglednik dobiva više-17 rejting u Mac App Store, reagira u dobar humor prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3 ožujak 2011 06:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Opera | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar