četvrtak, 3. ožujka 2011.

Crtati put nadogradnje iz DOS-a 5,0 na Windows 7 (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/03/charting-the-upgrade-path-from-dos-5-0-to-windows-7-video/:
Crtati put nadogradnje iz DOS-a 5,0 na Windows 7 (video)
Ako ste dovoljno stari da zapamtite ugađati vaš Autoexec.bat i rješavanje sukoba IRQ, dana kada je pokretanje sustava Windows potrebno upišete "pobijediti" na naredbeni redak, pripremiti za eksplozije nostalgije. YouTuber Andrew Tait (aka "TheRasteri") je svježe iskovane VMWare primjer i proveo ono što izgleda da se cijeli dan se provlači kroz svaku verziju sustava Windows počevši s DOS 5.0 i Windows 1.0, koji je u osnovi samo Explorer u paru s jednom ispitati kritički od bijedan uređivač teksta. Od tamo je poslušno nas vodi na ludi nadogradnju sve do modernog doba, crtati zanimljivih stvari poput koliko dugo verzija Doom instaliran u DOS-u vodio (nije u sustavu Windows 2000, ali je radio ponovno u sustavu Windows XP) i kada postavki boja se u sustavu Windows 2,0 bili napokon prebrisati (također u 2000). To je 10 minuta u dužinu i vjerojatno većina zanimljiv video nećete gledati danas.

Nastaviti čitanje Charting nadogradnju iz DOS-a 5,0 na Windows 7 (video)

Crtati put nadogradnje iz DOS-a 5,0 na Windows 7 (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3 ožujak 2011 10:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor TheRasteri (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar