četvrtak, 3. ožujka 2011.

Microsoft nastavlja WP7 update za "uglavljen" Samsung slušalice

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/03/microsoft-resumes-wp7-update-for-bricked-samsung-handsets/:
Nakon mnogo brouhaha i glup , Microsoft čini se natrag na stazu sa svojim nastupni Windowsi 7 Telefon softvera. Ažuriranje da nije zapravo trebao učiniti ništa , ali spremni da prvi val WP7 uređaja za svoj prvi pravi update, ali, ironično, ostavio oko 10 posto od WP7 vlasnika sa pitanjima, uključujući i neke precizno izrađeni Samsung paperweights. Sinoć je Microsoft izdao update na pitanje rekavši da veljača ažuriranje za Samsung mobitela je fiksno, nastavak njegove valjanja puštanje raspored. Velike, s tim nadam se iza nas, možda sada možemo usredotočiti na prvi pravi update zakazana za "početkom ožujka", koji će konačno prekrižite platforme zloglasni nedostatak copy 'n zalijepiti na putu do višezadaćnost, Twitter integracija, te znatno poboljšana IE9 preglednik kasnije tijekom godine.

Microsoft nastavlja WP7 update za "uglavljen" Samsung slušalice prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3 ožujak 2011 03:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WMPoweruser | izvor Windows Team Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar