subota, 1. siječnja 2011.

Via Motors E-REV hibridne kamione moći mijenjati i vaše gradilištu previše (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/31/via-motors-e-rev-hybrid-trucks-power-your-commute-and-the-job-si/:
Via Motors E-REV hibridne kamione moći mijenjati i svoj posao stranica previše
Hibridni automobili su službeno skočio morski pas, dosadni vozači od obale do obale kao što su smugly hypermile gdje god da idete. U međuvremenu, oni s velikim kamionima su relativno vanjska strana od sreća, nakon što se zaustavi često za plin - i da struže ostaci onih malo hibrida iz svojih Fender bušotina. To se mijenja brzo, s Via Motors uzimanje svojih rebranded Chevy kamiona (kopati da leteći V na rešetke) i nudeći im da se flota u 2011, s prodajom pojedincima sljedeće dvije godine kasnije (možete dobiti u redu za sada 1.000 dolara dolje). Velike tvrtke kao što su, očito, PG & E će se moći uvaljati u tim tzv E-REV kamiona koji nude ili 20 ili 40 milja na električni spektar, uvećan za onboard generator. Da, to je hibrid izgleda serija slična teoriji da Volt , s unutarnjim izgaranjem punjenja baterija koji se, pak, poslati soka 268hp motor. Zanimljivo je, međutim, da generator može moć druge stvari kao dobro, pod uvjetom da 120 ili 240 za alate, svjetla, možda čak i vruće kace ako ste super cool izvođača. Nema riječi o predviđenim troškovima vozila ni učinkovitost, ali nismo očekivali čuda na obje prednje strane.

Nastaviti čitanje Via Motors E-REV hibridne kamione moći mijenjati i vaše gradilištu previše (video)

Via Motors E-REV hibridne kamione moći mijenjati i vaše gradilištu previše (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 pro 2010 19:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | izvor Via Motors | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar