subota, 1. siječnja 2011.

PSA: iPhone alarmi ne radi se New Year's Day 2011

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/31/psa-iphone-alarms-not-working-come-new-years-day-2011/:
Nismo baš sigurni uzrok to fancy novi problem koji utječu na Apple's iPhone super cool linija mobilnih telefona, ali očito imaš problema došli 2011/01/01. Prema eksplozivne stream frustracija ispunjen tweets na Twitter microblogging servis, kada sat otkuca ponoć, jedan od alarmi će prestati pjevati van. Pitanje zvuči jezivo sličan nedavnim Daylight Savings Time nevolje smo bili svjedoci još u studenom, iako smo vidjeli i ponavljanje alarma i jedan alarm kvarova, respektivno.

Pa kako možete škripac ovaj potencijalno život-ruining problem? Pa dok Apple zakrpe svoj OS - a to je trenutačno nejasno da li je to samo IOS 4.2.1 i ranijim verzijama, kao i - možete jednostavno stvoriti ponavljajući alarm na vrijeme koje je potrebno da se probudio, a zatim ga isključite kada vaše snovi su potpuno srušene. We're uzimajući dublji uvid u problem te su kontaktirali Apple - ako smo dobili više vijest, da će dečki biti prvi koji će znati. U međuvremenu, slobodno suosjećati u komentarima, i ... sretna nova godina?

[Hvala svima koji su poslali to u]

PSA: iPhone alarmi ne radi se New Year's Day 2011 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 pro 2010 21:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Cvrkut | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar