subota, 1. siječnja 2011.

Netflix i VUDU ne udaranje Boxee Box do siječnja ... kao da niste mogli pogoditi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/31/netflix-and-vudu-not-hitting-boxee-box-till-january-as-if-you/:
Prema post da je samo otišao živjeti na Boxee blog, korisnici Boxee Box neće vidjeti VUDU ili Netflix sadržaja na televizorima do siječnja. Znamo, čekati će biti bolno. Prema tim Boxee, VUDU ponude treba pogoditi platformu čim sljedeći tjedan, ali Netflix neće biti dostupni do kraja mjeseca. Kompanija tvrdi da su obje usluge su gore i trčanje u uredima, ali više vremena je potrebno da se "test svaku aplikaciju kako bi bili sigurni da su spremni za lansiranje." Lijepo je znati gdje se nalazimo, iako bi bilo još ljepše da se češće ažuriranja na status tih apps, umjesto last minute blogu na New Year's Eve.

Ipak, pošta je jednak dotakne nade za svijetlu budućnost Boxee vidi za kućnu zabavu, te priznanje od izazova za pokretanje lica u narednoj godini. Prema njihovim riječima: "Kao što smo dobili spreman za Novu godinu i sutra HZZ sljedeći tjedan, jasno je da u 2011 ćemo se natječu s tvrtkama koje troše više hrane za svoje zaposlenike da moramo platiti našu Sigurni smo ipak da je naš. mali tim nastavit će gurnuti koverti onoga što ljudi očekuju od svojih TV-a. " Ovdje na Engadget, mi smo nestrpljiv da vidi kako je sve igra se, ali mi definitivno smo navijali za underdogs kao Boxee koji imaju uveo toliko o tome što svijet upravo je buđenja do. 2011 će biti luda godina!

Netflix i VUDU ne udaranje Boxee Box do siječnja ... kao da niste mogli pogoditi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 pro 2010 21:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Boxee blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar