subota, 1. siječnja 2011.

Rezervirajte Snaga: Papir 2010, Inkgadget pregled

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/31/reserve-power-paper-2010-the-inkgadget-review/:
Tijekom posljednja dva tjedna smo bili s ugrađenim lagani fleksibilna tehnologija u naš tijek rada. Obično, naravno, samo o sve što smo napisali je preusmjeren kroz procesor, operativni sustav i aplikacije i odmah odrazilo na LCD koristeći neke vise korisničko sučelje. Međutim, bili smo tražeći način da organiziraju to-do liste na posebnom zaslonu, tako da nisu izgubili u tijeku radnog dana ili uzimanje nedopuštenih zaslon nekretnina. Kao što se događa, bili smo pozvani na ekskluzivnu pritisnite događaj veličati najnoviju verziju papira.

Papir je tanka, preklopna supstanca koja može primiti široku lepezu styli za proizvodnju riječima i grafike. Kvaka je da, slično kao i pisače, te styli mora napuniti s tintom ili zamijenjen. No, tu je širok ekosistem od tih uređaja koji su široko dostupni.

Programeri papira stvarno su stavili puno predumišljaj u široku lepezu namjena. Alat je gotovo bez krivulja učenja, a unos podataka je toliko jednostavno da mala djeca neće imati problema mastering njegove osnove. Rad donosi visok kontrast kada se koristi s odgovarajućim tinte i troši nema snage. A, jednostavno rečeno, nema prikaza na tržištu koji se može preklopiti kao fleksibilno što su papir, dopuštajući nam da skliznuti mali list neprimjetno u džep košulje ili novčanik.

Nastaviti čitanje Reserve Snaga: Papir 2010, Inkgadget pregled

Rezervirajte Snaga: Papir 2010, Inkgadget pregled prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 pro 2010 18:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar