subota, 1. siječnja 2011.

Kongresna knjižnica oči National Film Registry streaming shema

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/01/library-of-congress-eyes-national-film-registry-streaming-scheme/:
U digitalno doba, knjižnica diljem zemlje su u potrazi za načine kako ostati relevantne i korisne kao i oni nastaviti temeljnu misiju davanja ljudima pristup medijima i obrazovni materijali. U tom smislu, Library of Congress je najavio da planira napraviti selekcija National Film Registry dostupan za streaming na internetu. Naravno, kao i Federalni Times bilješke, neki od vlasnika autorskih prava mogu zadržavati na prijedlog (teško je zamisliti George Lucas ikada dopustiti nikome slobodno stream Star Wars), ali u teoriji to nije loša ideja, uopće. "Nadam se da ćemo biti u mogućnosti da rade nešto", rekao je bibliotekar Kongresa James Billington. "[Registar] ima veliku obrazovnu i inspirativan, kao i zabavne vrijednosti." Osim toga, ako ne daju djecu pravne, siguran način da gledaju klasične WC Fields filmu "It's Gift" (1934), oni su samo će ga dobiti od ilegalnih torrent stranice , ili od dečki prodaje bootleg DVD-a na Penn Avenue u Garfield.

Varalica pod:

Kongresna knjižnica oči National Film Registry streaming shema prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 siječanj 2011 03:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Federalni Times | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar