nedjelja, 30. siječnja 2011.

Switched On: apartman segment za PlayStation igre

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/29/switched-on-a-suite-segment-for-playstation-games/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , kolumnu o tehnologiji potrošača.

Jedna stvar koja je postavljena Sony osim svoje kuće konzole konkurenata je produžen životni ciklus svojih hardvera. Jahanje zamah masivne osnovni sustav instalirajte, i PlayStation i PlayStation 2 svaki zadržao snažnu prodaju gotovo desetljeće nakon što je njihov prvi, i godinama nakon njihove nasljednike su uvedeni. U stvari, tek 2009, Audiovox počela nuditi PS2 integriran u aftermarket ovehead auto video sustav s 10 "ekran. Sony može provoditi ovu strategiju u kući, jer konzole PS2 je odbjegli jedinici volumena vođa svoje generacije. Nije tako s PSP.

Kada je Sony predstavio PlayStation Portable , koji je stupio prijenosni konzola na tržištu sa žestoke, ukopane natjecanje iz aktualnog Nintendo, kao i snažan widescreen ručni je nadmašila za Nintendo DS i njegove kasnije derivata. Sony ne može postići tržišni udio je potreban da bi se steamroll postojeće konkurencije.

Uz Sony najavama ovoga tjedna, međutim, PlayStation purveyors čini se da su pronašli način da se njihov jedan do dva bušiti na cesti s strategiju koja uzima PSP i segmentima njegove evolucije.

Nastaviti čitanje uključen: apartman segment za PlayStation igre

Switched On: apartman segment za PlayStation prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 siječanj 2011 23:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar