nedjelja, 30. siječnja 2011.

Engadget Show vraća večeras u 18:00 ET sa Steve Wozniak!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/30/the-engadget-show-returns-tonight-at-6pm-et-with-steve-wozniak/:
Odustani svoju večeru planove, jer je večeras u 6:00 PM ET, neponovljiv suosnivač Apple Steve Wozniak će nam se pridružili na prvi Engadget Show 2011! To će biti noć za pamćenje kao Woz nam se pridružuje za večer iskren, oku-otvaranje, i svi-okolo strašan razgovor. Mi ćemo biti streaming uživo u 18:00 od Cooper unije Rose dvorani, a mi imamo oko 200 sjedećih mjesta na raspolaganju na prvi došao, prvi-služili osnovi, ako želite da nam se pridružite u osobi. Također ćemo imati glazbu iz talentirane Zen Albatross i uobičajene luda pokloni. Vjerujte nam, kada kažemo da je ova epizoda će biti ep.

PODSJETNIK: Show održat će se u lijepu novo mjesto, Rose Auditoriumu u Cooper unije nove akademske Building (tj. ne TimesCenter), koji se nalazi na Manhattanu u 41 Cooper trgu . Sjedala je vrlo ograničen, pa se tamo rano!

Ulaznice su - kao i uvijek - slobodan svima koji bi htjeli sudjelovati, ali sjedenje je ograničen, a ulaznice će biti prvi došao, prvi poslužen ... tako doći rano! Evo ažurirane informacije o našim novim ticketing pravila koje trebate znati:
  • Nema ulaznice - ulaznice su potpuno besplatni
  • Događaj je svim dobnim skupinama
  • Ticketing će početi na Cooper Union nove akademske Zgrada u 14:00 večeras, nedjelja 30 siječnja, vrata će se otvoriti za sjedenje u 5:15, a show počinje u 18:00
  • Mi sada imamo dodijeljena za sjedenje, tako da prvi ljudi da biste dobili njihov ulaznice će dobiti prioritet za sjedenje. To također znači da jednom kada se ulaznica, vaše sjedalo je zajamčeno - nećete se vratiti u skladu da biste dobili dobru sjedala.
  • Ne možete skupljati ulaznice za prijatelje ili obitelj - tko bi željeli doći mora biti prisutan kako bi dobili ulaznicu
  • Kapacitet je ograničen (tek oko 200 sjedećih mjesta u kazalištu), i kada smo puni, mi smo puni
  • Mjesto se nalazi na 41 Cooper Square u New York, NY 10003 (karta nakon pauze)
  • Show dužina je oko sat vremena
Nažalost, nećemo biti pokrenut uobičajene text-to-pobijediti nagradnim igrama za ovu epizodu (znamo je sranje, ali to je izvan naših ruku), pa ako želite sjedalo ćete morati pokazati u osobi. Ako ste član medija koji žele sudjelovati, kontaktirajte nas na: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] com, a mi ćemo pokušati ugostiti Vas. Sve ostale ne-medija na pitanja mogu se poslati na: engadgetshow [at] Engadget [dot] com.


Pretplatite se na Show:

[ iTunes ] Pretplatite se na Show direktno u iTunes (M4V).
[ Zune ] Pretplatite se na Show direktno u Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Dodavanje Show feed Engadget (M4V) na svoj RSS agregator i to automatski dostavljena.

Engadget Show vraća večeras u 18:00 ET sa Steve Wozniak! prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 30 siječnja 2011 14:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar