nedjelja, 30. siječnja 2011.

Chrysler pokazuje off Ram plug-in hibridni električni kamion, neće ga prodati za vas

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/30/chrysler-shows-off-ram-plug-in-hybrid-electric-truck-wont-sell/:
Tu je već nekoliko hibridnih kamiona na tržištu (najpoznatiji iz GM), ali istinito plug-in hibridni električni kamioni su druga stvar uopce. Chrysler sada izgleda postavljen na promjene koje, međutim - bar u malom način - sa svojim novim Ram plug-in hibrid koji je postavljen na izvaljati na flote operatori ovog ljeta. To je bio samo unveiled u Washington DC Auto Show, i to pari 12 kWh bateriju iz kanadske baterije-maker Electrovaya s Chrysler vlastitim 5,7-litarski hemi V-8 motorom, koji Electrovaya kaže će omogućiti do 20 milja vožnje na električne energije samo. Nažalost, nema riječi o bilo kojem planira zapravo čine kamion dostupna individualnim potrošačima, ali Chrysler ne čini da barem biti optimističan o hibridnim kamionima u cjelini, s tvrtka glasnogovornik ističući da je pola tone pickups su, naravno, puno bolje po knjigovodstvenoj bateriju od automobila, kamiona i da rade bolje kao hibridna vozila platforme.

Nastaviti čitanje Chrysler pokazuje off Ram plug-in hibridni električni kamion, neće ga prodati za vas

Chrysler pokazuje off Ram plug-in hibridni električni kamion, neće ga prodati za vas prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 30 siječnja 2011 10:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Edmunds | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar