nedjelja, 30. siječnja 2011.

Olympus xz-1 pregledati: 499 dolara za slatkim jednostavnost

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/30/olympus-xz-1-reviewed-499-for-sweet-simplicity-in-a-compact-sh/:
Imali smo osjećaj Olympus xz-1 će biti pobjednik, i digitalne fotografije Pregled Čini se da misle tako, previše - to se zove 10 megapiksela, full-priručnik točku i pucati "najboljih fotografa 'kompaktan trenutno dostupan" na kraju za detaljan pregled. Većina hvale je heaped na koji F1.8-2,5 ZUIKO objektiva, pružajući "neporažena kombinacija raspon i svjetline" čiji je moćan, detaljne performanse pri slabom osvjetljenju je bilo dovoljno za sve, ali poništiti publikacije brige o nedostatka podesivo smanjenje buke postavljanje. Iako je objava priznao da kamera nedostajala prilagodbu pojedinih Micro Four Thirds rođaci, to nije propustila većinu naprednih kontrola, preferirajući uravnotežen izbornika i upotrebu kotačića za jednostavan pristup najčešće prilagodbe. Punjenje baterije preko USB-a posvećen film gumb također pozvao kao lijepo dotakne. Jedini veći cin je potpuni izostanak auto ekspozicije i autofokusa brave za fokus-i-recompose snimanja, ali ako ste spremni da ugriz metak koristeći Olympus postojećih 11 AF točaka, a ne žele nositi skup skupo izmjenjive objektive , to može biti jedan. Uzmi duboko zaronite u naš izvor vode saznati za sigurno.

Olympus xz-1 pregledati: 499 dolara za slatkim jednostavnosti prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 30 siječnja 2011 02:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DPReview | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar