nedjelja, 30. siječnja 2011.

Sanho najavljuje nove HyperDrive line-up, još uvijek dovoljno prostora za vaše Frank Zappa diskografija

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/30/sanho-announces-new-hyperdrive-line-up-still-enough-storage-for/:

Sigurno se sjećate Sanho's HyperDrive lineup - ya znam, jedini prijenosni HDD koji igra lijepo sa ipad? Pa, ako ne kopaju 249 $ cijena entry level, da ste u sreću. Tvrtka je upravo najavio hrpa novih HDD za vas da se s vama i vašoj ipad na tom putu izlet ste imali planiran za godina. Novi pogoni više nije sportski QVGA zaslon u boji ili CF i SD karticu utora - umjesto toga, crna slučaju ima dva mini USB porta i utičnice. HyperDrive ne dolazi s tradicionalnim AC adapter, ali umjesto USB-to-DC kabel i korisnik-zamjenjiva baterija omogućit će do 40GB transfera na jednom punjenju. A ako se pitate zašto ima dva USB porta, stvarno mi nije mogao reći. Možda, ako se odlučite pravo luci dok je spojen na računalo i unesite Konami kod, unicorns i vilinski prah će iskočiti iz ekrana - željno razmišljanje, znamo. HyperDrives brod u ožujku (pre-naručivanje sada je dostupan) s cijenama početkom u 99 dolara za donijeti-vaše-vlastite-disk kućište, 1TB za 349 dolara i raznih veličina između. Dakle, ako svoju fotografiju / video biblioteka vrijedi pristupa u svako doba, dobro, rekvizite za vas. Priopćenje je nakon pauze.

Nastaviti čitanje Sanho najavljuje nove HyperDrive line-up, još uvijek dovoljno prostora za vaše Frank Zappa diskografija

Sanho najavljuje nove HyperDrive line-up, još uvijek dovoljno prostora za vaše Frank Zappa diskografija prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 30 siječnja 2011 06:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor HyperDrive | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar