srijeda, 12. listopada 2011.

Cadillac je predstavio CUE infotainment sustav za povezani užitak u vožnji u 2012 (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/12/cadillac-unveils-cue-infotainment-system-for-connected-driving-e/:
Cadillac može biti vjerojatno izlagač za mobilne konferenciju, ali je koristeći CTIA kao priliku otkriti Iskustvo Cadillac Korisnik (CUE). CUE je svoj novi automobil informatički sustav koji će debi iduće godine, prvo u XTS i kasnije u ATS, prije nego što širi na tvrtke cijelu liniju. Ona kombinira osam-inčni multitouch LCD i capacitative haptičko povratne informacije s Induktivni senzori za više rewarding iskustvo korisnika. Dodir nije jedini ulaz koji Cadillac je vrlo ponosan, kao i CUE također uključuje i tehnologiju za prepoznavanje glasa od Nuance . To znači da korisnici bi trebali biti u mogućnosti komunicirati sa svojim telefonom i stereo uređaju za automobil bez uzimanja oči s ceste.

Galerija: Cadillac CUE


Izuzetno, CUE je veza s Linux Foundation, a temelji se na sustavu imenjaka operacijski sustav. To je izgrađena na tri-core ARM 11 CPU koji istodobno žvače kroz 3D navigacijskim kartama i prikazuje BluRay na stražnjem sjedalu s aplomb. Cadillac nam govori da je rad na ovom sustavu za gotovo dvije godine, koji podržava Bluetooth 3.0, te dodaje povezivanja s dva USB porta i utor za SD karticu. Ljudi na Caddy je također dao naslutiti da više third-party aplikacije će na kraju biti dio priče, ali one detalji će se očitovati dalje niz cestu. To je rekao, već podržava CUE Pandora, krojač i pruža HTML5-based preglednik s punim JavaScript podrškom. Tvrtka također pruža video obilazak svoj najnoviji čudo, koje ćete moći vidjeti u više detalja nakon prekida uz press release.

Nastaviti čitanje Cadillac je predstavio CUE infotainment sustav za povezani užitak u vožnji u 2012 (video)

Cadillac je predstavio CUE infotainment sustav za povezani užitak u vožnji u 2012 (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12 listopad 2011 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Nema komentara:

Objavi komentar