srijeda, 12. listopada 2011.

Samsung Stratosphere za Verizon hands-on na CTIA E & 2011 (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/12/samsung-stratosphere-for-verizon-hands-on-at-ctia-eanda-2011-vide/:
Izbor uređaja za show off u Samsung štand na ovogodišnjem CTIA Enterprise i aplikacija je malo mršav u usporedbi s prethodnim pokazuje, ali mi lovio biser: Samsung Stratosphere . Najnoviji dodatak Verizon LTE-a crta je daleko većina jedinstven je hrpa, jednostavno zbog svojih fizičkih QWERTY klizna tipkovnica. U stvari, ti si sposoban pronaći veliki broj sličnosti između stratosfere i prošle godine Epic 4G , kao što oba uređaja dolaze s 4-inčni Super AMOLED zaslona, ​​1GHz Hummingbird jednojezgreni CPU i 5MP stražnje kamere, iako je bivši brandishes ljepši 1.3MP prednja cam i dolazi s Android 2.3.4 instaliran. Verizon je malo ljepote je cijena smugly između Pantech Breakout i LG revolucije na svjež $ 150 s dvije godine predanost, te će biti dostupni 13. listopada. Provjerite naše pune ruke na galeriju i video u nastavku.

Nastaviti čitanje Samsung Stratosphere za Verizon hands-on na CTIA E & 2011 (video)

Samsung Stratosphere za Verizon hands-on na CTIA E & 2011 (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12 listopad 2011 15:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar